ProspectArt – Mâine!

 

SRSFF ne aşteaptă mâine la Clubul Calderon – Str. J.L. Calderon 39 – (din aprilie vom avea câte două cenacluri pe lună, unul în vechiul loc, la Observator, unul aici la Club, uraaaaa!) de la ora 17:00.  Pentru acei fericiţi care pot ajunge la ora aceea (din păcate eu sunt încă la muncă, sper să ajung pe la 18:00), se anunţă un program foarte interesant.  Este invitat dl. Prof. Dr. Florin Manolescu, care ne va citi povestirea “Califat”. Pentru cei care nu-şi amintesc, dl. Manolescu a obţinut premiul pentru cel mai bun autor de la SRSFF în 2009.

În continuare domnul Preşedinte, să trăiţi, Dănuţ (Ungureanu) va citi comunicarea Modelarea externă a viitorului şi principiul non-acţiunii, mă ia durerea de cap numai citind titlul cu voce tare… 🙂 Mă pregătesc de ceva bun, ca de obicei când acţionează (fără non, că nu se poate!) Dănuţ 🙂

Apoi Cristian Lăzărescu va prezenta un portret bio-bibliografic James Tiptree Jr. și va citi traducerea povestirii ”The last flight of Dr.Ain” de James Tiptree Jr. Eu personal mă bucur foarte tare că nu va mai trebui sa adun cioburile sufletului nimănui după ce trece prin furcile caudine ale criticii lui Cristi :D, deci poate veniţi mai mulţi să-i facem şi lui zile grele, să vadă cum e!

Dacă doriţi autografe de la dl. Florin Manolescu, le puteţi obţine la sfârşitul întâlnirii.  See U there! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: