Gaudeamus şi SRSFF

Mâine începe Gaudeamus (da, toată lumea ştie deja), găsiţi programul complet al Târgului pe Ziarul Financiar, a pus white noise nişte link-uri pe care nu le găsesc nicicum în momentul ăsta, dar vă descurcaţi voi.  Dacă vreţi programul lansărilor interesante şi cel al evenimentelor F şi SF, le găsiţi la dreaming jewel

Vineri la ora 18:00 va avea loc decernarea premiilor SRSFF la standul librăriei Nautilus (al doilea an, sperăm să iasă frumos).  Acolo e musai să ajung, să văd cum reuşesc eu prin Bucureştiul ăsta dement, având în vedere că am o şedinţă până la 17:00. 

SRSFF a scos de ceva vreme şi antologia Pangaia,

pangaiaanunţată de mult – pe care eu una abia aştept s-o citesc. Găsiţi detalii pe site-ul lor şi la cultural sf, de cumpărat o găsiţi ori pe imagina store, ori pe Amazon.  Pe Imagina Store e de intrat oricum, fiindcă au mai fost lansate încă cinci volume din seria Seniorii Imaginaţiei, despre care puteţi citi, în parte, tot pe site-ul SRSFF.

Vă urez tuturor nişte zile de târg cât mai plăcute şi sper să ne întâlnim cât mai mulţi vineri seara şi sâmbătă în cursul zilei (atunci îmi propun eu să fiu acolo).  Sâmbătă, de exemplu, vreau neapărat să fiul la 14:00 la Tracus, la lansarea lui Radu Vancu.

Advertisement

6 Comments

 1. Jen said,

  17/11/2010 at 3:47 pm

  Sa ne spui si noua cum o sa fie vineri… eu lucrez pana la 6, departe de Piata Presei, asa ca sansele sunt zero sa pot ajunge la timp.

 2. capricornk13 said,

  17/11/2010 at 5:04 pm

  @Jen: da, cine stie cand ajung si eu… dar o sa scriu, sigur 🙂

 3. we said,

  17/11/2010 at 10:38 pm

  @ck13, daca nu e prea mult, poti sa (imi) zici care vor fi traducerile noi? vorbesc de carti noi. nu cele deja publicate, sa zicem, pana in vara asta.

 4. capricornk13 said,

  17/11/2010 at 10:44 pm

  @we: mmmm, pai mai bine ma uit pe site-urile editurilor decat la Gaudeamus, nu? sa incerc sa-ti fac o lista, nu?

 5. we said,

  18/11/2010 at 2:18 am

  @ck, cum crezi tu. ma gandeam la gaudeamus, caci sunt toate adunate acolo. don’t waste your time – aia cu editurile pot sa o fac si eu, pana la urma.
  ce/daca iti sare in ochi…

 6. capricornk13 said,

  18/11/2010 at 7:21 am

  ok, iti spun ce-mi sare in ochi, desi cred ca tre’ sa merg cu carnetelul 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: