Me happy!

Ha! Astazi, prin amabilitatea Ralucai, care a fost la Bucuresti in weekend si un inger ca s-a stresat pentru mine, am primit niste carti care-mi trebuiau tare de tot! (Desigur, sa le ignoram pe celelalte vreo 100 care stau la coada). Deci sunt mandra poseseoare a:

1. Orbitor – Aripa stanga (imi doream de mult s-o recitesc cap-coada si Aripa stanga este la o prietena, relativ greu de recuperat)

2. Irezistibil – Dan Coman (am citit primele 20 de pagini in metrou si sunt innebunita deja, o sa fie o insemnare scurta)

3. Radacina de bucsau – O. Nimigean (a ramas la Raluca, fiindca s-a apucat de ea in avion si a ramas lipita…)

4. Orice – Sorin Ghergut (in ciuda hotararii mele ferme de a nu mai citi poezie pana nu termin Aisbergul lui Gh. Craciun m-am delectat cu primele 4-5 poeme, ca nu se poate altfel!)

Life’s good!

C u back in biznis, cred ca-l dau gata pe Irezistibil maximum poimaine, acum m-am apucat de citit cu puiul cu sos de usturoi safely la cuptor, simfonia a 9-a a pe fundal si mult kef de viata!

Advertisement

5 Comments

 1. luiza said,

  10/03/2011 at 12:20 am

  după ce termini irezistibil, sper să deschid în sfîrşit salonul, că nu se mai poate fără

 2. zum said,

  10/03/2011 at 2:12 am

  @ luiza: eu mor de curiozitate sa aflu ce-o sa facem la salon si ce rochii or sa poarte fetele, asa ca hai mai repede 🙂

  @ capricornk13: citeste mai poezie cand ai chef 🙂 (eventual poti sa mai citesti si dupa ce termini cartea lui gh. craciun, sa vezi ce / daca s-a schimbat)

 3. capricornk13 said,

  10/03/2011 at 7:59 am

  @luiza: da, am auzit si eu niste barfe despre salonul ala, si sunt nerabdatoare, fiindca n-am mai purtat de mult tocuri in afara biroului 🙂
  @zum: a, stai linistita, ca oricum mai trag cu ochiul din cand in cand! 😀 Pai cand am citit ce zice acolo de Bacovia a trebuit sa citesc volumul pe care-l aveam ca sa verific dac-am priceput 🙂

 4. 15/03/2011 at 11:42 pm

  Acum de abia aştepţi să mergi la culcare, nu e aşa? 😀 Felicitări!

 5. capricornk13 said,

  16/03/2011 at 7:56 am

  Well, nu prea, ca daca ma duc la culcare s-a cam terminat in general, inseamna ca sunt moarta de somn, doar ma amagesc cu cititul in pat


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: